Hypotheek oversluiten of verhogen

voor verbouwing of verduurzamen

Afspraak maken

Wil je je maandlasten verlagen? Of wil je een andere hypotheekvorm? Dan kun je je bestaande hypotheek oversluiten. Of oversluiten verstandig is, hangt af van de hypotheek die je nu hebt, de huidige hypotheekrente en je persoonlijke situatie. We maken graag een afspraak en bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Tijdens de afspraak brengen we je situatie goed in kaart en bespreken of het omzetten van de hypotheek verstandig is.

Wil je graag je woning gaan verbouwen of verduurzamen? Is bij het afsluiten van je hypotheek extra ruimte opgenomen bij de notaris dan is het mogelijk dat je je hypotheek kan verhogen zonder dat je naar de notaris moet. Dit hangt van van de hoogte van verhoogde inschrijving.

Heb je geen verhoogde inschrijving dan kan je de hypotheek verhogen via een tweede hypotheek. Wil je de huidige hypotheek verhogen dan hangt dit af van je inkomen, eventuele verplichtingen en de overwaarde van je huis.

Denk bij het verhogen verder aan bijkomende kosten zoals advies van de hypotheek, taxatie van de woning en eventueel kosten voor de notaris. Deze kosten kunnen extra worden geleend via de hypotheek.

Heb je vragen over een van onze diensten?

Dan kun je contact opnemen via ons contactformulier.
Je kunt ons natuurlijk ook bellen of even langs komen op ons kantoor.

Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 82
5571 GW Bergeijk
info@merlinfd.nl
+31497552999

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwe woning kopen of
een hypotheek overnemen

Eerste woning kopen

Lees meer

Volgende woning kopen

Lees meer

Hypotheek overnemen

Lees meer