Uw onafhankelijke adviseur in de Kempen

Over Merlin

Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor al je financiële vragen in Bergeijk, Luyksgestel, Westerhoven en omgeving. Merlin Financiële Dienstverleners zorgt voor financiële rust!

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Daar nemen wij graag de tijd voor en maken wij werk van goed advies. Dat begint met een gesprek bij ons op kantoor met een kop koffie.

Historie
Wij zijn al meer dan 40 jaar gevestigd in Bergeijk en hebben ruime ervaring op het gebied van adviseren van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en andere financiële producten. Daarnaast zijn wij al meer dan 40 jaar zelfstandig adviseur van de RegioBank.

Objectief en onafhankelijk
Wij werken samen met nagenoeg alle banken en groot aantal verzekeraars. De adviseurs vergelijken uitgebreid premies, rentes en voorwaarden van aanbieders, lezen de kleine lettertjes van de verschillende aanbieders en wegen voor- en nadelen tegen elkaar af. Zo garanderen wij een objectief en kwalitatief advies.

Ons uitgangspunt is dat jouw belangen op het gebied van verzekeringen, hypotheken of andere financiële diensten voorop staan.   

Onze klanten zijn onze ambassadeurs!
Wij willen dat onze klanten tevreden zijn. Dit doen we door middel van een persoonlijke benadering. Door onze laagdrempelige werkwijzen voelen onze klanten zich welkom en gewardeerd. Onze klant kent ons en wij onze klant. Wij zorgen voor financiële rust, nu én in de toekomst!

Op advieskeuze.nl lees je hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren. Advieskeuze is een vergelijkingssite die bezoekers de mogelijkheid biedt om financieel adviseurs te vergelijken.

Wie zijn onze klanten
Onze particuliere en zakelijke klanten zijn hoofdzakelijk woonachtig in De Kempen en willen een persoonlijk adviseur die betrokken en dichtbij aanwezig is.

Onze particuliere klanten bieden we financiële rust op gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken (RegioBank). Het grootste gedeelte van onze zakelijke klanten betreft kleinzakelijke klanten die we adviseren op het gebied van (bedrijfsmatige) hypotheken en verzekeringen.

Sociaal betrokken
Wij vinden het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de samenleving van de gemeente Bergeijk. Dit doen we samen met de RegioBank. Wij zijn dé bank dichtbij met een lokaal gevoel. Samen proberen we de leefbaarheid in de buurt te verbeteren.

Dit doen we door maatschappelijke initiatieven te realiseren in overleg met de Gemeente Bergeijk en de buurtcoaches. Zo organiseren we onder andere jaarlijks workshops “veilig online bankieren” voor ouderen en de “de bank voor de klas” voor jongeren op de basisschool.

Vincent Nauta: hypotheekadviseur, adviseur vermogen
Maria Wils: adviseur schadeverzekeringen (particulier, zakelijk)
Gerard Beckers: adviseur schadeverzekeringen (particulier, zakelijk), adviseur vermogen, adviseur inkomen
Melinda van Maasakkers: adviseur RegioBank
Monique van Roy: adviseur schadeverzekeringen (particulier & zakelijk), adviseur inkomen
Elisa Huibers: adviseur schadeverzekeringen (particulier & zakelijk), adviseur inkomen, hypotheekadviseur

Wil jij ook financiële rust? Maak nu een afspraak

Maak een afspraak

Vincent – onafhankelijk adviseur

Vincent Nauta is een onafhankelijke financieel adviseur met jarenlange ervaring in het bieden van maatwerkoplossingen. Zijn klantgerichte benadering zorgt ervoor dat uw financiële doelen centraal staan. Met Vincent krijgt u deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij al uw financiële vraagstukken.

Onze partners

Wat onze klanten zeggen

Heb je vragen over een van onze diensten?

Dan kun je contact opnemen via ons contactformulier.
Je kunt ons natuurlijk ook bellen of even langs komen op ons kantoor.

Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 82
5571 GW Bergeijk
info@merlinfd.nl
+31497552999

"*" geeft vereiste velden aan